Tarsus’ta İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi




Tarih: 2 Eylül 2022 Cuma 13:39


Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın da katıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü’nde verildi.

Eğitime Bölge Müdürü Yalçın, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, işletme şefleri, işe yeni başlayan işçi ve sözleşmeli personel ile eğitim süresi dolan diğer işçiler katıldı. Eğitimler, A sınıfı İş Güvenlik Uzmanı Zafer Kızıl, İş yeri Hekimi Dr. Cüneyt Taze tarafından verildi. Bölge Müdürü Yalçın “Önlemek, ödemekten daha ucuz ve insanidir. Bu nedenle tüm personelimize İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda asgari eğitim ve koruyucu donanım verilmektedir. Kazaların yüzde 88’i tehlikeli davranışlardan kaynaklandığından çalışanımızı eğittiğimiz zaman kazaların büyük oranda önleneceği aşikardır” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA