Cisim fırlatan şahıslar Mersin Polisi tarafından kıskıvrak yakalandı




Tarih: 23 Kasım 2022 Çarşamba 15:30


Yolda yürüyen kız öğrencinin yüzüne bir cisim atarak yaralanmasına sebep olan motosikletli 2 şüpheli yakalandı.

18.11.2022 günü motosikletli 2 kişi, yolda yürüyen kız öğrencinin yüzüne bir cisim atarak yaralanmasına sebep olan motosikletli 2 şüpheli şahsın yakalama çalışlarıyla ilgili olarak; Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan 150 kişilik özel ekibin, yaptığı çok yönlü ve detaylı çalışmalarla 740 kamera görüntüsünün titizlikle incelenmesi neticesinde olayın şüphelilerin (A.K.), ve (B.K.) olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısların adreslerine yapılan operasyonda olayda kullandıkları motosikletle birlikte kıskıvrak yakalandılar. Olay şüphelisi şahısların, tanınmamak için kask taktıkları ve kamera görüntülerini yanıltmak amacıyla sürekli motosikleti kullanıcı ve yolcu kısmında yer değiştirdikleri tespit edildi. Şüpheli şahısların alınan ilk ifadelerinde suçlarını ikrar ederek, şaka maksatlı içerisinde su bulunan balonu attıklarını beyan etmişlerdir. Yakalanan şahıslar yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildiler. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA