2. Mersin Sanal İstihdam Fuarı’na firmalar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi




Tarih: 24 Kasım 2022 Perşembe 17:22


Mersin Valiliği Himayelerinde, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğükoordinasyonunda Mersin’deki çeşitli kurum kuruluşların işbirliğinde 22-23 Kasım tarihleriarasında 2. Mersin Sanal İstihdam Fuarı gerçekleştirildi.

İşgücü piyasasında hareketliliği arttırmak amacıyla işverenler ile öğrenci ve iş arayanları biraraya getiren İŞKUR’un düzenlediği “İstihdam Fuarları” dijitalde de organize ediliyor. Sanal fuar konseptiyle Türkiye genelinde düzenlenen “2. Mersin Sanal İstihdam Fuarı”ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Fuara online olarak katılan yaklaşık 4 bin katılımcı fuarda

stant açan kurum ve kuruluşlara yaklaşık 8 bin özgeçmiş bıraktı.Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, ‘’Düzenlenen fuar ile Türkiye’ninfarklı yerlerinden çok sayıda vatandaşımız, mesafe farkı olmadan istihdam fuarımıza katılımgösterdi. İkincisini düzenlediğimiz sanal fuarla vatandaşlarımızın iş gücü piyasasınaerişimini arttırmayı ve istihdam hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 100 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuarda 600 kişilik açık işilanı da açıldığını belirten Kutlu fuar esnasında düzenlenen 10 ayrı seminer ile vatandaşlarınalanında uzman konuşmacıların tecrübelerinden de faydalandığını söyledi.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA