2022 Yılı Olağan Teknik Kurul Toplantısı yapıldı




Tarih: 27 Kasım 2022 Pazar 15:10


Tarsus Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün, "2022 Yılı Çalışma Raporu ve 2023 Yılı Çalışma Programı" konu başlıkları altında görüşüldüğü, Olağan Teknik Kurul Toplantısı, 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde Enstitüsü Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Prof. Dr. Hasan Serin, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Tarım ve Orman Bakanlığı VII. Bölge Müdürü Faruk Atmaca, Tarsus Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fatih Kaplan, Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nden araştırmacılar katıldı. Ayrıca, Mersin, Adana, Hatay ve Kahramanmaraş; Orman Bölge Müdürlüklerinden Şube Müdürleri, Mühendisler ile Tarım ve Orman Bakanlığı VII. Bölge Müdürlüğü teknik personeli, emekli meslektaşlar ile enstitü araştırmacıları katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Enstitü Müdürü Yıldızbakan ve Bölge Müdürü Yalçın programa alınan, devam eden projeler ve etkinlikler hakkında konuşmalarını yaptılar. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Serin, Enstitü- Fakülte iş birliğinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Teknik Kurulu’nun 1. gününde yeni proje teklifleri ve sonuç-ara sonuç raporları sunulduktan sonra katılımcıların görüş ve önerileri ile tamamlandı. İkinci günün oturumda ise, devam eden projeler görüşüldükten sonra, Olağan Teknik Kurul Toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

        


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA