Erdemli’de uyuşturucu hap ele geçirildi




Tarih: 1 Aralık 2022 Perşembe 16:05


Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalarda Erdemli ’de uyuşturucu hap ele geçirdi.

Otobüsle Mersin’e gelen ve yakalanma korkusuyla çantasını almadan otobüsten inen şüphelinin, daha sonra otobüste bıraktığı çantasını almak için yazıhane ile iletişime geçtiği öğrenildi. Otobüs firmasının görevlilerinin bilgisi dahilinde şüpheli fiziki takibe alındı, planlı ve titizlikle yapılan takip sonucunda çantasının Erdemli ilçesinde firma yazıhane emanetinde tutulduğu bildirilerek şüpheli S.D’nin yazıhaneye gelmesi beklendi ve şahıs çıkışta suçüstü yakalandı. Çanta içinde yapılan aramada 19 bin 763 adet Sentetik Extacy hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs Erdemli’de adli makamlara sevk edildi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA