Konserin geliri barınaklara bağışlanacak!




Tarih: 5 Aralık 2022 Pazartesi 17:02


Dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, yarın Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak.

Haber-Mehmet Miras

 

Kanunla dinleyenleri büyüleyen Ahmet Baran, konser turnelerine devam ediyor. Konser verdiği ülkelerin kültürel zenginliklerinden ilham alan Baran, bu zenginliği üretimlerine de yansıtıyor. Hindistan'daki konser turnesinden dönen sanatçı, Mersin Narenciye Festivali'nde sanatçı Fatih Erkoç'la birlikte konser vermişti. Ayağının tozunu ve taşıdığı kültürleri Mersin'e taşıyan Baran, sevenleriyle bir kez daha Mersin'de buluşacak.

 

7 ARALIK'TA MERSİN'DE, 22 ARALIK'TA ADANA'DA SAHNE ALACAK

Müziği 'insanüstü bir ortaklığın dili' olarak tanımlayan ve eleştirmenler tarafından müzikli seyahat yazarı olarak adlandırılan Ahmet Baran, sosyal medya hesaplarından paylaştığı eğlenceli müziklerle takipçilerinin gönlünü fethetmeye de devam ediyor. Dünyaca ünlü kanun virtüözü, şefliğini yaptığı 100'ü aşkın koristin sahnede yer alacağı Terennüm İyilik Korosu ile 7 Aralık'ta Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde, 22 Aralık'ta ise Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu'nda sevenleriyle bir araya geleceğini duyurdu.

 

İYİLİK KANUNU!

Ahmet Baran, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sevgili dostlarım; kim ne derse desin sözcükler, düşünceler ve şarkılar dünyayı değiştirebilir. Bunca zalimliğe ve umutsuzluğa karşı depresyona girmeyi reddediyor, aksiyon almayı teklif ediyorum. Sesi değil, sözü yükseltmek gerektiğine inanan dostlarımla 7 Aralık’ta Mersin’de, 22 Aralık’ta Adana’da vereceğimiz konserlerin gelirini devam eden burs projemizin yanı sıra işini layıkıyla ve sevgiyle yapan hayvan barınaklarına bağışlayacağız. Afişte bulunan telefonlardan bize ulaşabilir, müziği ve güzellikleri çoğaltabilirsiniz. Çünkü yaprakları gök gürültüleri değil, yağmurlar, komşuluğumuzu çokça umut ve günaydınlar yaşatır" ifadelerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA