ÇBK, BELÇİKA’DAN GALİP GELMEK İSTİYOR




Tarih: 21 Aralık 2022 Çarşamba 18:45


Euroleague Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Çukurova Basketbol (ÇBK), bugün Kangoeroes Mechelen’e (K) karşı parkeye çıkıyor. Galip gelmek isteyen ÇBK, Avrupa’da üst tura çıkmanın planlarını yapıyor.

Haber- Emrah Birgül

Euroleague Kadınlar B Grubu’nda yer alan Çukurova Basketbol (ÇBK), Avrupa’daki 7. maçında bugün saat 22:30’da Belçika takımı Kangoeroes Mechelen’e (K) konuk oluyor. Avrupa’daki son maçında Spar Girona’yı (K) konuk eden ÇBK, zorlu karşılaşmadan 64-50 skor ile galip gelmişti. Bu maçla beraber moralleri yüksek tutan ÇBK, galip gelmenin planlarını yaparak Belçika’dan mutlu dönmek istiyor.

AVRUPA’DA 6 MAÇTA 3 GALİBİYET, 3 MAĞLUBİYET

ÇBK, Avrupa’da çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. İlk mağlubiyetini deplasmanda Perfumerias Avenida’n 86-66’lık bir skor ile almıştı. Ev sahipliği yaptığı ikinci maçta da Sopron Basket’ten 50-75 skor ile ikinci yenilgisini aldı. 3. maçında ÇBK, deplasmanda Basket Landes (K) karşısında 61-68’lik skor ile umduğu buldu ve galip gelmeyi başardı. Aldığı galibiyetle moralleri yüksek tutan ÇBK, DVTK HUN-Therm (K) karşısında da 77-58 skor ile galip geldi. 5. haftada ise Beretta Famila Schio’ya takıldı. Oradan da 76-72’lik skor ile yenildi. 6.hafta maçında ise galip gelmeyi bildi. Ortada bir oyun sergileyen ÇBK, 9 puanla 5. sırada yer alıyor. Karşılaşacağı Belçika takımı Kangoeroes Mechelen (K) ise Avrupa’da çıktığı 6 maçta 1 galibiyet 5 mağlubiyet aldı. Tek mağlubiyetini de önceki hafta ÇBK rakibi olan Spar Girona (K) karşısında aldı.

11 MAÇTA 10 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ÇBK, ligde çıktığı 11 maçta 10 galibiyet, 1 mağlubiyetle başarılı bir performans göstererek 21 puan ile lider durumda. Lig’de gösterdiği başarılı performansı Avrupa’da gösteremeyen ÇBK, bu performansı Avrupa’ya da taşımak istiyor.

   

   

 

 

      

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA