Mersin’de polisi hırsızların peşini bırakmıyor




Tarih: 10 Ocak 2023 Salı 15:57


Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerimizin 2022 yılı içerisinde yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; Mersin’de 2022 yılında meydana gelen kapkaç olaylarının tamamı aydınlatılarak aydınlanma oranı yüzde 100 olarak gerçekleşti, kapkaç olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 94 şüpheli şahıs yakalanarak Adli Mercilere sevk edildi. Ayrıca ilimizde evden hırsızlık olayları 2021 yılına göre yüzde 47 oranında azalırken 2022 yılında evden hırsızlık olaylarının yüzde 62’si aydınlatılırken, işyerinden hırsızlık olaylarının yüzde 74’ü aydınlatıldı. Kapkaç, yankesicilik ve hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla halkımızın yoğun olarak bulunduğu semt pazarlarında görevlendirilen motorize ve sivil ekiplerimizin denetimleri sıklaştırılarak devam edecek.        Mersin Polis Teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalar aralıksız devam edecek. (Haber Merkezi)

  

 

 

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA