FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanmasında 5 tutuklama




Tarih: 13 Ocak 2023 Cuma 13:41


Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nce planlı yürütülen çalışmalarla FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik uzun süreli takipler gerçekleştirilmiş ve bu suretle faaliyetleri deşifre edilen, Fetullahçı Terör Örgütü mensubu 15 şüphelinin yakalanması, olası suç unsurlarının ele geçirilmesi, eylem ve faaliyetlerine son verilmesi amacıyla 120 polisin katılımıyla drone destekli eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon sonucunda 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan 14 şüpheli şahıstan 5’i (E.A.Y, İ.Ç, A.K, M.D, G.S,) tutuklandı. 9’u hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalar aralıksız devam edecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA