MİY, deplasmandan mağlubiyetle döndü




Tarih: 29 Ocak 2023 Pazar 17:18


Çatalca İzzettin Stadyumu’nda Çatalcaspor’la karşılaşan Yeni Mersin İdman Yurdu, yaşadığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen ligdeki liderlik konumunu koruyor.

Haber-Emrah Birgül

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup 20. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Çatalcaspor'la maç yapan Yeni Mersin İdman Yurdu, bu defa kırmızı-lacivertli taraftarın yüzünü güldürmedi. Sezonda oynadığı maçlardan aldığı mağlubiyetleri deplasmanda yaşayan takım, aldığı son mağlubiyeti de yine deplasmanda gördü.

 

MİY'E MAÇI KAYBETTİREN GOL, 47'İNCİ DAKİKADA GELDİ

20 maçtan 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılan Yeni MİY, kendi evinde mağlubiyet yaşamazken; 3 mağlubiyetin 3'ünü de deplasmanda yaşadı. Şu ana kadar rakiplerinin kalesine toplam 26 gol atan takım, 11 golü ise kendi kalesinde gördü. 43 puanla ligdeki liderliğini koruyan takım, son olarak Çatalcaspor'la karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 47'inci dakikasında rakip takım oyuncusu İsmet Yazgan'ın attığı golle 1-0 tamamlanan maçın kazananı Çatalcaspor oldu.  


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA