ÇBK, Kritik Virajda: ’Takımına Sahip Çık’




Tarih: 30 Ocak 2023 Pazartesi 17:27


Euroleague Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, bugün yapacağı kritik maç öncesi Mersin’den tam destek istedi!

Haber-Cihan Barış Budak

 

Kadrosundaki yıldız oyuncularla Mersin'i Avrupa'da temsil eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, bugün Beretta Famila Schio'yla karşılaşacak. Maç, saat 19.002da Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak.

 

ZİRVEYE TIRMANMA GÜNÜ, BUGÜN!

Euroleague Kadınlar B Grubu'nda kritik bir konuma sahip olan ÇBK, bugün sergileyeceği oyunla ve taraftarların desteğiyle zirveye doğru bir basamak daha yükselme şansı yakalayacak. 19 puanla ligin zirve koltuğunda oturan Sopron Basket ve aynı puanla zirvedeki takımı ikinci sırada izleyen Beretta Famila Schio'ya en yakın sırada olan ÇBK; sahip olduğu 18 puanla ligin 3'üncü sırasında yer alıyor.

 

8'İNCİ GALİBİYET İÇİN BÜYÜK GÜN, BUGÜN!

Şu ana kadar oynadığı 11 maçtan 7 galibiyet ve 4 mağlubiyetle ayrılan ÇBK, bugün kritik bir karşılaşmaya katılacak. İtalyan takımı kendi evinde ağırlayacak olan ÇBK, Mersinlileri tarihi karşılaşmaya şahit olmaya davet etti. 'Takımın seni çağırıyor', 'Takımına sahip çık', 'Bizimle tarihe tanıklık et' ve 'Sen yoksan 1 eksiğiz' sloganıyla Mersinlileri tribünlere davet eden ÇBK, '4 Kupa Tek Yürek' sloganıyla sahaya çıkacak.

 

ÜCRETSİZ MAÇA ÜCRETSİZ SERVİS

31 Ocak Salı günü saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacak maç için Yenişehir Belediyesi tarafından vatandaşlar için saat 18.00’de Forum AVM güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı ve Sayapark AVM kuzeyindeki 2. Çevreyolu üzerinden servis kaldıracağı duyuruldu. Mersinlileri maça davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak bu yıl mücadele ettiğimiz 4 kupada da şampiyonluk hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nıbu sezon kazandık, diğer 3 kupayı da kentimize getirerek tarih yazmak ve bu büyük mutluluğu halkımıza yaşatmak istiyoruz. ÇBK şu anda Avrupa’da kentimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Bu bile önemli bir başarı. Ancak biz kupayı kentimize getirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda da hemşehrilerimizin desteği çok önemli,halkımızı bu kritik maça bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA