Özdeniz, Tarsus ve Aydıncık’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi




Tarih: 3 Şubat 2023 Cuma 14:01


Son bir yıldır Mersin’i adım adım dolaşan, İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı, Eski İl Sağlık Müdürü, Doktor Ali Rıza Özdeniz son gezisinde Tarsus ve Aydıncık’ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Cuma günü Tarsus’ta İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve yönetimi ile Atatürk Çarşısı esnaflarını, cumartesi günü de Aydıncık’ta İYİ Parti Aydıncık İlçe Başkanı İrfan Şahin ve yönetimi ile Aydıncık esnaflarını gezen Özdeniz, esnafın ve vatandaşın enflasyonun neden olduğu hayat pahalılığına dair şikayetleri dinledi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Özdeniz; Enflasyonun en büyük halk düşmanı olduğunu vurguladı. Enflasyonun özellikle alt gelir gruplarında satın alma gücünü erittiğine dikkat çeken Özdeniz, milletimizi açlığa, yokluğa ve hatta yoksulluğa mahkum ettiğini söyledi. Enflasyondan sadece tüketicilerin değil esnaflarında şikayetçi olduğuna değinen Özdeniz, artan enflasyon maliyetleri de yükselttiğinden esnaf ticaret yapamıyor. Esnaf aldığı malı tekrar aynı fiyatla yerine koyamıyor. Karlılığını korumaya kalksa vatandaş alamıyor, esnafın malı elinde kalıyor. Sonuçta bu tabloda ne üreten memnun, ne alan memnun, ne de satan memnun dedi. Tarsus ve Aydıncık ziyaretleri bize gösterdi ki Halkımız bu çarpık düzenden memnun değil. Artık değişim istiyor diyen Özdeniz, kimse merak etmesin kötü yönetilen ekonominin daha fazla zamlarla bedelini halkımızın ödemesine izin vermeyeceğiz. Halkımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz dedi. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde, İYİ Parti iktidarında iki yıl içerisinde enflasyonu tek haneye indireceklerini söyleyen Özdeniz, halkımızın alım gücünü artıracak, durma noktasına gelen ticareti canlandıracağız. Hem üreten, hem satan, hem de alan mutlu olacak. İnanın çok az kaldı dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA