Tarsuslu Periler, zirvedeki yerini korumak istiyor




Tarih: 3 Mart 2023 Cuma 14:37


Türkiye Basketbol Kadınlar 1.Lig’de yer alan temsilcimiz Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı bugün Elazığ İl Özel İdare’ye ev sahipliği yapacak. Tarsuslu Periler, evinde galip gelmenin planlarını yaparak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Türkiye Basketbol Kadınlar 1.Lig’de mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı 23.hafta karşılaşmasında Edip Burhan Spor Salonu’nda Elazığ İl Özel İdare’yi konuk ediyor. Tarsuslu Periler, deprem öncesinde ligde 3 Şubat tarihinde çıktığı son karşılaşmasında DİBA (K) karşısında 83-53 rahat bir skor kazanmayı bilmiş ve liderliğini sürdürmüştü. Temsilcimiz, Elazığ karşısında galip gelmenin planlarını yaparak, hedefine emin adımlarla yürümek istiyor. Bu sezon ligde 22 hafta sonunda, 20 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik performans ile 40 puan toplama başarısı gösteren Periler, bu performans ile zirve koltuğunun da sahibi durumunda. (Haber Merkezi) 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA