Silifke Belediyesi’nde sözleşme sevinci




Tarih: 9 Mart 2023 Perşembe 13:17


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyede çalışan 90 kadrolu işçinin sendika sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.

Başkanlık makamında sendika ve işçi temsilcileriyle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediyemizde kadrolu işçi statüsünde çalışan 90 arkadaşımızı yakından ilgilendiren sendika sözleşmesini imzaladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm belediye çalışanlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sendika ve işçi temsilcilerimizle birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucu bizde belediye olarak çalışan işçilerimizin maaşlarında önemli artışlarda bulunduk. Çalışanlarımız daha fazlasını hak ediyor ama eldeki imkanlara göre en iyisini vermeye gayret ettik.  Belediyemizde çalışan tüm arkadaşlarımızın haklarını korumak ve daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak benim öncelikli görevlerim arasındadır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışan personelimizin haklarının korunması, daha sağlıklı ve verimli bir ortamda çalışmalar yapmaları için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Çünkü biz tüm çalışanlarımızla birlikte bir aileyiz. Birbirimizin mutluluğunu ve üzüntüsünü birlikte paylaşıyoruz. Hem işçi kardeşlerimizi memnun edelim hem de onların sosyal hayattaki yaşantılarına katkımız olsun diye böyle güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Alacakları ücretlerin her kuruşunun kendilerine helali hoş olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA