“Terörü hep birlikte durdurabiliriz”




Tarih: 13 Mart 2023 Pazartesi 11:32


Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği görevlilerince “Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz” projesi kapsamında; Gençleri terör örgütünün eleman kazanma yöntemlerine karşı bilinçlendirerek onların tuzaklarına düşmelerinin engellenmesi, devlete olan güven ve desteğin güçlendirilerek terörle mücadelede halk desteğinin arttırılması, terör örgütlerinin propagandalarının etkisiz hale getirilmesi, bu örgütlere karşı toplumsal refleks ve bilincin geliştirilmesi, terör dışında şiddete yönelen aşırılıkların ve yeni eleman temin etmelerinin önlenmesi amacıyla; Toroslar Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Şevket Pozcu Anadolu Lisesi, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi, Hacı Zarife Çelebi Aygar Anadolu Lisesi, Kadri Şaman Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine yönelik Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında; terör, terörizm, eleman kazanma yöntemleri, şüpheli paket, araç ve şahıslar, sosyal medyanın kullanımı vb. konularda bilgilendirme konferansı verildi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA