İSK’nın Söyleşi ve Atölyeleri Sanatseverleri Bekliyor!




Tarih: 14 Mart 2023 Salı 15:36


İçel Sanat Kulübü’nün bugün saat 17.30’da gerçekleşecek ’Edebiyat Söyleşileri’ne Prof. Dr. Cemal Sakallı’nın konuk olacağı bildirildi.

Haber-Behzat Özgür Beyazlar

 

Mersin Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nden Prof. Dr. Cemal Sakallı, 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17.30'da İçel Sanat Kulübü'nde 'İflah Olmaz Kötülük' söyleşisinde okuyucularla bir araya gelecek. İçel Sanat Kulübü'nün 'Edebiyat Söyleşi'lerinin yanı sıra yeni atölyelerin de oluşturulduğu ve hizmet vermeye başladığı açıklandı.

 

ATÖLYELER, KATILIMCILARI BEKLİYOR

İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada; "Değerli üyelerimiz, kulüp dostlarımız ve genç arkadaşlarımız, kulübümüzün kafe, kitaplık, galeri ve atölye olarak yeniden düzenlenen zemin kat kapalı alanı olan Ali Macit Nane Salonu ve bahçemizin daha önce açılışı yapılmıştı. Şimdi, Yeni Sanat Atölyeleri oluşturulmuş ve siz üyelerimize, dostlarımıza ve gençlerimize hizmet vermeye devam etmektedir" denildi.

 

İÇEL SANAT KULÜBÜ, MİSAFİRLERİNE KAPILARINI AÇIYOR

Açıklamanın devamında; "Bahçesi ile birlikte kent içinde soluk alınan bir vaha gibi, kültür ve sanat üreten bir merkez olarak; üyelerimiz, dostlarımız, misafirlerimiz ve gençlerimizle buluştuğumuz, sohbetler ettiğimiz, özellikle bahçemizde bir şeyler yiyip ve içebildiğimiz giriş katımız en az 60 kişiye hizmet verecek durumdadır. Özgün ortamıyla bahçemizde ve kapalı mekanımızda bir sergi eşliğinde ve arzu edilirse kitaplığımızdan faydalanarak ya da sanatsal bir atölye çalışmasına tanıklık ederek, üyemiz tarafından özel oluşturulan lezzetli-taze sunumlarımızla kaliteli zaman geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz. Kulübümüze yakışır bir ortamda hep beraber; kulübümüze katkıda da bulunma imkanı bulacağınız sizleri ağırlamaktan her zaman memnun olacağız" ifadeleri yer aldı.

 

AHŞAPTAN EDEBİYATA DOLU DOLU 5 ATÖLYE

'İçel Sanat Kulübü Sanat Atölyeleri' ile ilgili ise şu bilgiler paylaşıldı;

*Dr. Orhan Özdemir yönetiminde 'Eleştirel Düşünme ve Yazma Atölyesi'

*Selin Ateş yönetiminde 'Güzel Sanatlara Hazırlık Atölyesi'

*Hasan Canel yönetiminde 'Ahşap Yontu Atölyesi'

*Hakan Erendor yönetiminde 'Güzel Konuşma, Metin ve Şiir Yorumlama, Tiyatral Çalışma Atölyesi'

*Seyhan Atamer yönetiminde 'Deri İşleme Atölyesi'

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA