4’üncü Yıla Özel Paylaşım!




Tarih: 2 Nisan 2023 Pazar 17:57


Mersin Büyükşehri Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un konuşmasının yer aldığı videoyu ’Halkın Belediyeleri’ açıklamasıyla paylaştı.

Haber: Sercan Özdemir

2019 Yerel Seçimleri'nde CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Seçer, görevinin 4'üncü yıldönümünde yaptığı açıklamada; "31 Mart 2019’da başlayan hizmet yarışımız bugün 4 yaşında… Mersin gibi eşsiz bir kent için verdiğimiz emek yüz bin kere helal olsun. Siyaset ayrımı yapmadan tüm Mersinliler el ele hizmet dolu nice yıllara" ifadelerine yer vermişti.

TORUN: "BİR KIŞI BAHARA ÇEVİRDİYSEK BUGÜN YİNE BAŞARACAĞIZ"

Seçer, görevinin 4'üncü yıldönümünde 'Halkın Belediyeleri' başlığıyla bir paylaşım yaptı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un konuşmasının yer aldığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

* "31 Mart 2019 yerel seçimlerinin 4'üncü yıldönümü. 11 büyükşehir olmak üzere 250 belediyeyi hep beraber kazandık."

* "Onlar 2019'da 'CHP gelirse sosyal yardımı kesecek' dediler. Ancak biz bırakın kesmeyi, sosyal yardımları 4-5 katına çıkarttık."

* "Çocuklarımızı ne olduğu belli olmayan yapıların yurtlarına onlar mahkum bıraktı. Ancak biz belediyelerdeki yurt sayısını 4 kat, kapasitelerini de 5 kat artırdık."

* "Onlar yabancı çiftçilere hizmet ettiler, 180 bin yerli üreticimize 16 milyar liraya ulaşan katkılar sağladık. Onlar zeytinliklerimiz dahil yeşil alanlarımızı, deprem toplanma alanlarını imara açtılar ama bizim belediyelerimiz 4 yılda 3 bin 905 yeni parkı şehirlerimize kazandırdılar."

* "Onlar çocuklarımızın güvenle kalacağı kreşler yapmadılar ama biz yaptık. 162 olan kreş sayısını 414'e çıkarttık."

* "Onlar kadın-erkek eşitliği 'fıtrata ters' dediler. Ancak biz belediyelerimizde kadın istihdamını artırdık."

* "Toplamda 14 raylı sistem hattını tamamlayarak hizmete açtık. 20 raylı sistem çalışmamız da şu anda devam ediyor. 2019'da ülkemizde büyük bir değişimi hep beraber başardık. İnanıyoruz ki o gün nasıl bir kışı bahara çevirdiysek bugün yine başaracağız."

KILIÇDAROĞLU: "YEREL YÖNETİMLERDE BİR TARİH YAZIYORLAR"

Videonun sonunda ise Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bütün engelleri aşıp halka hizmet etme konusunda olağanüstü çaba harcayan belediye başkanlarımız, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yerel yönetimlerde bir tarih yazıyorlar. Tarihiniz hayırlı uğurlu olsun diyorum ben" ifadelerine yer verdi.  


Etiket: mersin, vahap seçer, seçim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA