Yeni MİY’le Derince Berabere!




Tarih: 2 Nisan 2023 Pazar 18:02


TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve puan farkıyla lider olan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, bu hafta ligde yine puan kaybetti.

Haber: Berna Uslu

3. Lig'de şampiyonluk düğümünün çözüleceği son haftalarda puan kayıplarına doyamayan Yeni MİY, son 5 maçında rakiplerine karşı 4 beraberlik alırken sadece 1 galibiyet alabildi. Kırmızı-lacivertli ekip, hafta sonu sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor karşısında 1-1’lik beraberlikle karşılaşmayı tamamlarken; son haftalarda peş peşe kaybettiği puanlar nedeni ile zirve koltuğunda rakipleri ile arasındaki puan farkı da erimeye devam ediyor.

MAÇIN ÖNE ÇIKAN ANLARI ŞÖYLE:

Maçın orta hakemliğini Levent Buğra Vartemel yaparken yardımcılıklarını ise Sedef Aktan ve Uğur Aydoğdu gerçekleştirdi.

İlk düdükle birlikte kırmızı-lacivertliler henüz 5.dakikada, Hollandalı oyuncusu Chris David ile golü buldu maçta öne geçen taraf oldu (1-0).

Karşılaşmada ilk yarıda başka gol olmadı ve Yeni MİY, soyunma odasına 1-0 üstünlük ile giden taraf oldu.

Devre arasından sonra karşılaşmanın ikinci yarısında Belediye Derincespor, 79.dakika da Ahmet Keleş’in ayağından bulduğu golle maça eşitliği getirdi (1-1).

Kalan sürede başka gol olmadı ve 90 dakika 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Taraflar 1’er puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşma sonrasında iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken güvenlik güçlerinin araya girmesi ile taraflar sakinleşti.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA