Sahilde Hatay’dan Lezzetler!




Tarih: 8 Nisan 2023 Cumartesi 10:12


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bir süredir ‘Kır Kahvesi’ olarak Kültür Park’ta hizmet veren kafesi, artık ‘Hatay’dan Kafe’ ismiyle hizmet veriyor.

Haber-Berna Uslu

 

Hatay’ın lezzetlerini Mersin’e taşıyan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın en güzel lezzetlerini artık Hatay’dan Kafe’de sunuyor. Kır Kahvesi’nden Hatay’dan Kafe’ye dönüştürülen mekanla ilgili konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdürü Buğra Yıldız, “Depremden etkilenen vatandaşlara biraz moral olsun. Aynı zamanda orada sürekli yedikleri, lezzeti çok iyi olan Hatay’ın Antakya dönerini, Antakya’nın acı kahvesini burada vatandaşlarımıza sunmak amacıyla kafemizi dönüştürdük” dedi.

 

USTASI DA HATAY’DAN

Depremin ardından ailesiyle Mersin’e gelen Döner Ustası Suphi Taş, Hatay’dan Kafe’de işe başladı. Hatay’da depremden önce işyeri olduğunu belirten Taş, “Onu kaybettik, evimizi de kaybetti. Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği imkanla işte burada devam ettirmeye çalışıyoruz. Ben orada ne yapıyorsam burada aynı döneri çıkartmaya çalışıyorum. Geri dönüşler çok iyi, beğenenler çok. Daha iyi olacak inşallah, biz de daha iyi olacağız” diye konuştu.

 

“LEZZETİ DE OLUNCA ZATEN VAZGEÇİLMEZ OLDU AÇIKÇASI”

Hatay’dan Kafe müşterilerinden Ali Sabri Haytoğlu “Hatay Antakya’danım, merkezdenim. Her gün abonesiyiz buranın” derken, Birgül Tokyürek ise duyduğu memnuniyetten “Birebir Antakya usulü dönere en yakın tat burada. Hem sıcak teslimat yapılabiliyor hem de çabuk hazırlanan bir yemek. Lezzeti de olunca zaten vazgeçilmez oldu açıkçası” şeklinde bahsetti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA