Başkan Atsız, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yılını Kutladı




Tarih: 10 Nisan 2023 Pazartesi 12:00


Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü için bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber-Gizem Tokkuzun

 

“Güvenlik güçlerimiz, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet vermektedir”

Geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı’nın devletin en köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak takdire şayan başarılar elde eden güvenlik güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanmasının yanı sıra milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet vermektedir” dedi.

 

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte koordineli bir şekilde çalıştık

 

Deprem dolayısıyla ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini ve bu mücadele sürecinde Türk Polis Teşkilatı’nın da önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Başkan Yılmaz; “İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte koordineli bir şekilde çalışarak büyük bir seferberlik örneği ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimize minnettarız. Bu anlamlı günde tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize, görevlerini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına ve emekli teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

 


Etiket: atsızafşınyılmaz, polis, hafta, mesaj


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA