Bingöl’de sağanak yağış sonrası tarım arazileri incelendi




Tarih: 13 Nisan 2023 Perşembe 15:11


Bingöl’de son günlerde etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağışın ardından tarım arazileri incelendi.

  Bingöl ve bölge genelinde birkaç gündür etkisini sürdüren sağanak yağış, günlük yaşamı zorlaştırdı. Etkili olan sağanak yağışın ardından Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Burhan Bahadır ile personeli, tarım arazilerinde inceleme yaptı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, tarım arazilerinde kısmi su göllenmeleri dışında herhangi bir olumsuz durumun olmadığı belirtilerek, ''Yaklaşık 10 gündür ilimizi etkisi altına alan şiddetli yağışlardan dolayı ilimiz merkezde bulunan ve su baskınlarından etkilenebilecek olan tarımsal üretim alanlarında İl Müdürümüz Dr. Burhan Bahadır’ın katılımıyla kontroller yapılmıştır. Bazı tarlalarda kısmı su göllenmeleri dışında genel olarak olumsuz bir durumla karşılaşılmamıştır'' denildi. (IHA)
                                      


Etiket: sağanak, yağış, tarım, arazi, inceleme


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA