YENİ MİY, Yeni Galibiyet İçin Ankara’da




Tarih: 14 Nisan 2023 Cuma 15:10


Yeni Mersin İdman Yurdu (MIY), 3 haftalık beraberliğin ardından 4-0’lık galibiyet sevinci yaşayan oyuncuları, galibiyet serisini sürdürmek için yarın Ankara’da forma giyecek.

Haber-Sercan Özdemir

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, ligin zirve koltuğunda oturmayı sürdürürken, bir yandan da yarın oynanacak Hacettepe 1945 maçına hazırlanıyor.

Yıkılmadı

57 puanla ligin zirvesinde oturan Yeni MİY, şu ana kadar oynadığı 28 maçtan 16 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 9 beraberlikle ayrıldı. 3 haftalık beraberliğin ardından kendi evinde Şile Yıldızspor'la karşılaşan Yeni MİY, taraftarlarını gol sevincine boğdu. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren hücuma geçen ve performansını istikrarlı bir şekilde sürdüren Yeni MİY, rakibinin kalesine 4 gol attı. Maçta etkili bir savunma da geliştiren Yeni MİY, rakibinden hiç gol yemeden 90 dakikayı geride bıraktı.

YENİ MİY, Ankara’da

Taraftarların yaşadığı galibiyet ve gol sevincini bu haftaki maçta zirveye taşımaya hazırlanan Yeni MİY, deplasmanda Hacettepe 1945'le karşılaşacak. Maç, 16 Nisan 2023'te Çubuk İlçe Stadyumu'nda oynanacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA