Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Esnafları Gezdi




Tarih: 17 Nisan 2023 Pazartesi 16:32


Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Halk ziyaretlerine devam etti. Bunun yanı sıra beraber AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez ile birlikte, ilçeye bağlı mahalle muhtarları, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber- Gizem Tokkuzun

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez ile parti yetkilileri ile birlikte, kentin en işlek bölgelerinden biri olan Kuvai Milliye (Hastane) Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf ve belediyeye ait Kadın Emeği Diyarında, ürünlerinin satışını yapan kadınları ziyaret etti.

Hastane caddesinde ve Kadın Emeği Diyarı’nda çalışmalarını yürüten esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet edip dile getirilen talep ve sıkıntıları not aldıran Başkan Gültak, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Gün içerisinde Camişerif, İhsaniye ve Mahmudiye mahalle muhtarlıklarını da ziyaret eden Başkan Gültak, muhtarlarla sohbet etti.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA