Başkan Bozdoğan 134 Mahallenin Sorunlarını Yerinde Dinledi




Tarih: 20 Nisan 2023 Perşembe 16:52


Mersin Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gelişim odaklı, toplum yararına hizmet üreten anlayışla vatandaşların mahallelerin eksiklerini gidermek ve bu anlamda yerinde çalışmalar gerçekleştirmek için 134 kırsal mahalleyi gezip mahallelilerin eksik ve sorunlarını dinledi.

Haber-Kadri Duman

Başkan Bozdoğan, 134 kırsal mahallede, mahalle halkı ve muhtarlar ile bir araya geldi. Belediye’nin olanaklarının mahallelerin sorunlarını gidermek için seferber edildiğini söyleyen Başkan Bozdoğan, vatandaşların taleplerini kulak verdi. Başkan Bozdoğan, mahallelere daha iyi yaşam koşulları kazandırmak amacıyla çalışmaları yürüten vatandaşların Ramazan bayramlarını kutladı.

“Vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek için kadim kentimizde ziyaretler gerçekleştirdik”

Başkan Bozdoğan “ Vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek için kadim kentimizde her bir mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile görüştük. Muhtarlarımıza ve kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarımıza ulaşarak yerinde çözüm gerçekleştiriyoruz. Muhtarlar bizim bel kemiğimiz. Havasıyla suyuyla verimli topraklarıyla Tarsus’umuzun her bir mahallesinde Tarsus Belediyesi’nin varlığını hissettiriyoruz.” Dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA