Yenişehir’den Depremzede Çocuklara Tiyatro Oyunu




Tarih: 28 Nisan 2023 Cuma 16:37


Mersin Yenişehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu iş birliğiyle, afet bölgesinden Mersin’e gelen çocuklar için tiyatro oyunu sahnelendi. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunla çocuklar, hep birlikte keyifli bir vakit geçirdiler.

Haber-Şirin Alp

Depremlerin ardından binlerce vatandaşın geldiği Mersin'de, Yenişehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Depremzede aileleri geçici barınma merkezlerinde misafir eden Yenişehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Yenişehir Belediyesi, Çocuklara özel spor kursları açarak kültür ve sanat etkinlikleriyle de çocukların yanında oluyor.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Deprem sonrası çocukların yaşadığı stresi ve kaygıyı hafifletmek için Yenişehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yaş grubuna yönelik aktivitelerle çocuklarımızın yanındayız. İlk gün dediğimiz gibi 'yaraları birlikte saracağız'. Çocuklarımız başta olmak üzere depremden etkilenen tüm yurttaşlarımızın içinde bulunduğu bu zor günleri aşmaları için elimizden geleni yapacağız. Katkılarından dolayı Eti Çocuk Tiyatrosu'na da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 


Etiket: yenişehir, depremzede, yiyatro, çocuk


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA