Toroslar’da Yeni Dönem Kayıtları Başladı




Tarih: 6 Mayıs 2023 Cumartesi 13:15


Gençlerin lise ve üniversite sınavlarına hazırlanması için geçtiğimiz dönem açılan ve ücretsiz eğitim hizmeti sunan Toroslar Belediyesinin Destekleme Kursları, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için de öğrenci kabul sınavı başvurularını almaya başladı.

Haber-Mehmet Şah Akın

Toroslar Belediyesi’nin, Toroslar Akademi Projesi kapsamında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlediği Destekleme Kurslarına katılan öğrencilerin, deneme sınavlarından başarılı sonuçlarla çıktığı öğrenildi.

 

NASIL BAŞVURULUR?

 

Toroslar Belediyesi’nden başvuru şartlarıyla ilgili yapılan açıklamada, “7. ve 11. Sınıf öğrencileri, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar www.toroslarakademi.com üzerinden online olarak ön kayıtlarını yapabilerler. Birinci dereceden şehit ve gazi yakınları, hiçbir koşul aranmadan kurslardan faydalanabilecek. Öğrenciler, Toroslar Akademi’nin 0535 454 5330 numaralı Whatsapp Destek Hattı’nı arayarak konuyla ilgili bilgi ve destek alabilirler. Başvuru yapan adaylara sınav tarihleri ise sms ile bilgi verilecek” ifadelerine yer verildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA