Büyükşehir’den Çocuklar için Etkinlik




Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 11:43


Mersin Büyükşehir Belediyesi çocukların ‘Etkinlik istiyoruz’ talebine dönüş yapıldı. Çocukların yüzünü güldürmek için Erdemli ilçesi Güzeloluk Mahallesi’nde etkinlik düzenledi.

Haber-Şirin Alp

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yaştan her kesimin taleplerini yerine getirmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda kendilerine etkinlik yapılmasını isteyen Erdemli ilçesine bağlı Güzeloluk Mahallesi’nde yaşayan çocukların isteklerini anında yerine getiren ekipler, onların hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Şişme oyun grupları, maskotlar, balon dağıtımı, pamuk şeker, patlamış mısır, çorap bebek, Ulu Önder Atatürk’ün resminin basılı olduğu tişörtler ve boyama kitabı dağıtımının yapıldığı etkinlikte ayrıca, elektronik gitar ve mızıka ile çocuklara müzik dinletisi gerçekleştirildi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA