Başkan Işık, gençlerle bir araya geldi




Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 14:54


Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu’nun düzenlediği İnovel All Star etkinliğine katılarak gençlere tecrübelerini aktardı.

  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu, Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde İnovel All Star etkinliği düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Başkan Işık, gençlere tecrübelerini aktararak 4 yıllık görev süresi boyunca Kütahya Belediyesi’ni hayal edilmesi zor bir konuma yükselttiklerini ifade etti. 
  Kütahya Belediyesi olarak hayata geçirilen projelerden örnekler vererek liderliğin önemine vurgu yapan Işık, çok çalışmaları ve asla pes etmemeleri konusunda gençlere tavsiyede bulundu. 
  İnovasyon ve Liderlik Topluluğu’nun iki gün sürecek etkinliğine katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Işık, doğru planlama ve doğru ekiple üstesinden gelinemeyecek iş olmadığını belirtti. (IHA)
                                   


Etiket: alim, ışık, kütahya


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA