Vahap Seçer,Gülnar ve Aydıncık İlçelerini Ziyaret etti




Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 12:59


Mersin Büyüşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar ve Aydıncık ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Haber-Şirin Alp

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar ve Aydıncık ilçelerini ziyaret etti.

“Türkiye’yi tekrar yola sokmamız ve rayına oturtmamız lazım”

Başkan Seçer, miting meydanlarında ve gittiği programlarda Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediğini ifade ederek; “Herkesin ortak kaygısı; ‘Türkiye elden gidiyor’. Türkiye’yi tekrar yola sokmamız ve rayına oturtmamız lazım. ‘Sizin gönlünüzden geçen partiye oy verin ama gelin Kemal Kılıçdaroğlu’nu tercih edin’ dedik. Elbette ki ben CHP’ye oy vermesini arzu ederim”dedi.

“Kimseyle düşmanlaşmayın”

Seçer, seçimlerde çıkacak sonuçların ülke yararına olması temennisinde bulunarak; “Dualarımız, dileklerimiz, umutlarımız o yönde. CHP’li, AK Partili, MHP’li, İYİ Partili fark etmez, herkes akraba. Yani bu tuzağın içine düşmeyelim. İnsanlara yazıktır. Hepimiz bir aile sahibiyiz. Kötü olaylar sonucu üzüntü verici sonuçlarla karşılaşmayalım. Kimseyle düşmanlaşmayın. Çünkü rakip de bunu çok zorluyor, farkındayım. Ama sakin olun. Yani AK Partilisi, MHP’lisi bizim kardeşimiz. Birlik, beraberlik lafla olmaz; bağırarak, çağırarak değil, sizin nezaketinizle, şefkatinizle, vicdanınızla olur” şeklinde konuştu.

“Biz böyle adaleti reddediyoruz”

Başkan Seçer, Türkiye’de adaletsizlik olduğunu ve adaletsizliğin sadece yargıda olmadığını, belediyelere sağlanan imkanlarda da aynı durumun söz konusu olduğuna dikkat çekerek; “Muhtar yol istiyor, asfaltı yapabilmem için malzeme, malzemeleri almak için de para lazım. Eğer devletin bankaları, kurumları, Millet İttifakı’nın belediyelerine ayrı, Cumhur İttifakı’nın belediyelerine ayrı davranırsa bu ülkede adalet mi var? Ben böyle bir adaleti tanıyamam, bu düzeni kabul etmemiz mümkün değil. 14 Mayıs’ta mücadelemizi sandıkta yaparız. Seçim biter, 85 milyonu biz aynı gözle görürüz, adalet budur. Dinen de, imanen de,  ahlaken de, insanen de budur. Bir kurum yaptığı desteklerin yüzde 99’unu Cumhur İttifakı’na mensup belediyelere yapar,  yüzde 1’ini de ‘İş olsun torba dolsun’ diye Millet İttifakı’na mensup belediyelere yapıyorsa bu iktidarın adaleti sorgulanır. Yapmayın, biz böyle adaleti reddediyoruz” dedi.

31 Mart seçimlerinde CHP olarak Türkiye’nin en önemli büyükşehirlerinin yönetimini kazandıklarını ifade eden Başkan Seçer, “İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya… Daha önemli ve stratejik kentler mi var? Bu 5 kent Türkiye ortalamasıdır. Türkiye'nin ekonomisi de demografisi de sorunları da burada. Mersin’de hangi sorun varsa Türkiye’de de var. İstanbul’da hangi sorun varsa Türkiye'de de var. Sığınmacı sorunu Mersin’de var da Türkiye'de, diğer illerde yok mu? Ekonomik sorun Mersin’de var da Türkiye’de yok mu?” dedi.

“15 Mayıs’ta huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız ve Türkiye'yi biz yöneteceğiz”

Her türlü engellemeye ve finansman sorununa rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bir çok hizmet verdiğini ifade eden Başkan Seçer, “Adaletli bir Cumhurbaşkanı döneminde, bir iktidar döneminde emin olun Mersin’e beş katı daha fazla hizmet getiririm. 20-25 senedir sahil yolunuz devam ediyor. 10 senedir havaalanı bitmez mi? Bu mu adalet? Her şeyin çok güzel olacağından eminim. Bu ülke sahipsiz değil. Bu ülke boş atanların değil, emek edenlerin ülkesi. Bu ülke çalışanların ülkesi, hayatını, sağlığını, servetini, çocuklarının geleceğini; ülkesinin geleceğinin gerisinde düşünen insanların ülkesidir. 15 Mayıs’ta huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız ve Türkiye'yi biz yöneteceğiz” ifadelerini kulandı.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA