MSK, Yeni Haftada Yeni Galibiyet Arayışına Geçecek




Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 16:36


Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), bu cuma oynayacağı Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmasına hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan MSK, yeni haftada yeni galibiyet arayışına geçecek.

Haber-Sami Şahin

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Lig'inde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Mayıs ayının başından bu yana yakaladığı galibiyetlere bir yenisini eklemek için 12 Mayıs 2023 Cuma günü kendi evinde Çağdaş Bodrum Spor'u ağırlayacak.

SON HAFTALARDA SEVİNDİREN GALİBİYETLERE İMZA ATTI!

29 Nisan'da kendi evinde oynadığı HDI Sigorta Antalya Güneşi'ni 89-76 mağlup eden MSK, bir sonraki hafta Ankara deplasmanında oynadığı OGM Ormanspor karşılaşmasında da rakibine 91-60'lık farklı mağlubiyet yaşattı. Son karşılaşmaya MSK'nın yeni transfer ettiği oyunculardan Sean Evans ve Dernell Edge damga vururken, Alp Karahan da başarılı performansıyla dikkat çeken isim oldu.

DAHA ÖNCE YENİLMİŞTİ, BU HAFTA YENMEYE HAZIRLANIYOR!

Yeni haftada çıkacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren MSK, rakibi Çağdaş Bodrum Spor'a ligin 14'üncü haftasında mağlup olmuştu. Ligin 5'inci haftasından itibaren arka arkaya 9 haftalık galibiyet serisi yakalayan MSK, deplasmanda oynadığı Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmasında 65-72'lik mağlubiyet yaşamıştı. Sezon içerisindeki 28 karşılaşmadan birisi Çağdaş Bodrum Spor olmak üzere toplam 7 mağlubiyet alan MSK, bu haftaki karşılaşmayı Edip Buran Spor Salonu'nda saat 16.00'da oynayacak.


Etiket: msk, galibiyet, bodrumspor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA