Bakan Kasapoğlu: ‘Bakanlığımızın Güçlü Desteğiyle Hatayspor için Önemli Bir Açılım Olacaktır’




Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 15:51


Hatayspor yönetimiyle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, takım için Mersin’de tüm olanakların sağlanacağını vurguladı.

Haber-Berna Uslu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz ve Teknik Direktörü Volkan Demirel'le bir araya geldi. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından ligden çekilmek zorunda kalan ve tesis sorunu yaşayan Hatayspor'un gelecek sezon karşılaşmalarını Mersin'de oynayacağı belirtilmişti. Bu kapsamda önceki gün Mersin Stadyumu'nda 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' da oynanmıştı.

 

"MERSİN'DEKİ TESİSLERİNİ ONLARIN HİZMETİNE SUNUYORUZ"

Son olarak Hatayspor yönetimiyle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Mersin'e ve Hatayspor'a ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Büyük depremler yaşadık arka arkaya ve kayıplarımız oldu. Hala onların acısını en güçlü şekilde hissediyoruz. Onlara rahmet diliyorum ve tabi yaralarını sarma noktasında sporun çok önemli bir misyonu var ve hatta spor bu anlamda çok önemli bir misyon taşıyor. Bu süreçte Hatayspor'un kulüp olarak tüm altyapıyı kullanması yönünde Mersin ilimizdeki bakanlık tesislerimizi; stat başta olmak üzere kamp merkez ve antrenman tesislerini onların hizmetine sunuyoruz. Bu çerçevede yeni antrenman alanlarını da hızlıca onların hizmeti için inşa ederek onların hizmetine sunacağız. Ben inanıyorum ki bu süreçte bu tesis altyapısı komşu il Mersin'de bakanlığımızın da güçlü desteğiyle Hatayspor için önemli bir açılım olacaktır" ifadelerine yer verdi.

 

TOKSÖZ VE DEMİREL'DEN TEŞEKKÜR!

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz ise "Stadımızın, oynanabilecek bir tesisimizin oluşmasına çok büyük desteklerini gördük" derken, Teknik Direktör Volkan Demirel de sunulan destekler için teşekkürlerini ileterek, "Gerçekten bizi dinleyip bizim yanımızda olduğu için, bizimle beraber düşüncelerini bize ilettiği için ben çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 


Etiket: mehmetkasapoğlu, hatayspor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA