Başkan Seçer: ’Biz Kendimizden Eminiz’




Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 08:06


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP’nin Tarsus’ta gerçekleştirdiği ‘Duatepe Halk Buluşması’na katılarak Tarsuslularla bir araya geldi. Başkan Seçer, her vatandaşın attığı oya ve seçim sandığına sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekleyerek; “Seçim sandıkta kazanılır. Biz kendimizden eminiz. Oylarımızı çaldırmayın” dedi.

Haber-Berna Uslu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü'nün gerçekleştirdiği ‘Duatepe Halk Buluşması’na katılarak Tarsuslularla buluştu.

“100 binden fazla gencimiz ilk kez oyunu kullanacak”

Başkan Seçer, kendisini dinleyen gençlere seslenerek; “İstikbalimiz sizin elinizde, sizin avucunuzun içinde. Türkiye'de 5 milyondan fazla gencimiz ilk kez oyunu kullanacak. Mersin’dede bütün ilçelerimizde 100 binden fazla gencimiz ilk kez oyunu kullanacak” dedi.

“Bu ülke kuru laf istemiyor”

Ayrımcılık yapmayan bir hizmet anlayışında olduklarını söyleyen Başkan Seçer, “Tüm Türkiye’yi doğudan batıya, kuzeyden güneye ayrım yapmayan, kucaklayan Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak. Bu ülke barış, kardeşlik ve refah istiyor. Bu ülke kuru laf istemiyor. Bu insanlara iş, aş, huzur, refah deyin” ifadelerini kullandı.

“Oylarımızı çaldırmayın”

Başkan Seçer, her vatandaşın attığı oya ve seçim sandığına sahip çıkması gerektiğini belirterek; “Seçim sandıkta kazanılır. Sadece CHP’lilerin değil, Türkiye’de demokrasi için, kime oy verirse versin her vatandaşımın kullandığı oyun sandığa girdiği gibi çıkması için sandık başından ayrılmayın. Hak neyse o olsun. Biz kendimizden eminiz. Oylarımızı çaldırmayın” dedi.

“Milletimizin oyuna sahip çıkalım”

Başkan Seçer, kendilerine oy vermeyen vatandaşlara da seslenerek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni, yeni kazanılan Adana’dan Antalya’ya İstanbul’dan Ankara’ya kadar; buraları yöneten Belediye Başkanlarını izliyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize söylediği kafamın derinliklerine kazınan iki nasihatı var; ‘Asla ayrımcılık yapmayın ve asla kul hakkı yemeyin’. İnşallah 14 Mayıs’ta hak yerini bulacak. Aklımız, fikrimiz ve vicdanımızla sadık başına gidelim, kararımızı verelim, oyumuza sahip çıkalım. Milletimizin oyuna sahip çıkalım, hak yerini bulsun” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: vahapseçer, seçim, oy


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA