Büyükşehir, anneler gününe özel etkinlik gerçekleştirdi




Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:11


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Gelişim Merkezleri’nde, Anneler Günü’ne özel etkinlikler gerçekleştirildi.

Haber-Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın katkılarıyla hizmet veren Çocuk Gelişim Merkezleri’nde, Anneler Günü’ne özel etkinlikler yapıldı. 


 Anneler için “İyi Hissetme Atölyesi” kapsamında mandala çalışması yapıldı. Atölyede anneler kendilerine zaman ayırırken, eğitmen eşliğinde mandala yaptı. 
Tanışık; “Annelerimiz zaman zaman desteğe ihtiyaç duymaktalar”


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Gelişim Merkezleri Koordinatörü Özlem Tanışık: “4 çocuk gelişim merkezimizde annelerimiz için, periyodik aralıklarla ‘İyi Hissetme Atölyesi’ gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızı yetiştiren annelerimiz ebeveynlik yolculuğunda, zaman zaman desteğe ihtiyaç duymaktalar ve biz bu desteği çocuk merkezlerinde danışmanlık hizmetiyle veriyoruz. Ama toplu halde bir mandala eğitmeni ile birlikte, anneleri kendi iç yolculuğuna davet ediyoruz ve ardından ebeveynlik yolculuklarına ışık tutmayı hedefliyoruz. Mandala atölyemizden sonra da, miniklerimizin anneleri için hazırladıkları şarkı seremonisi var. Onlar için kendi elleriyle minik hediyeler hazırladılar. Bu atölye çalışmalarını, diğer çocuk gelişim merkezlerimizde de sırasıyla gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı . 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA