SİLİFKE’DE 3. LİG KUTLAMASI!




Tarih: 14 Mayıs 2023 Pazar 18:42


3. Lig’e yükselen Silifke Belediyespor, Silifke’de coşkuyla karşılandı. Konvoy halinde ilçede gövde gösterisi yapan takım, Silifkeliler tarafından da yoğun destek gördü.

Haber-Sercan Özdemir

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'taki mücadelesini şampiyonlukla taçlandıran Silifke Belediyespor kadrosu kente döndü. Konya'da Anamur Belediyespor'u mağlup ederek son virajda Kırşehir Ahi Stadyumu'nda Viranşehir Belediyespor'u mağlup eden Silifke Belediyespor'un yeni sezonda sergileyeceği mücadelenin heyecanı şimdiden kenti sardı.

KIRMIZI-LACİVERTLİ OYUNCULAR TARİH YAZDI!

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetiminde Kırşehir'de sahaya çıkan Silifke Belediyespor oyuncuları Burak Onur, Selahattin Öztürk, İbrahim Halil Şimşek, Adnan Tizer, Oktay Özer, Umut Balcı, Yasin Bayram, Emrecan Yıldızhan, Halil Akhan, Serdal Öz ve Umut Akpınar tarih yazdı. Karşılaşmayı 0-0 berabere tamamlayarak uzatmalarda da beraberlik tablosunu koruyan Silifke Belediyespor oyuncuları, penaltılarda başarı tablosu yazdı. 12-11'lik galibiyetin ardından 3. Lig'e yükselen Silifke Belediyespor için Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve aynı renklerle kenti temsil eden Yeni Mersin idman Yurdu gibi kentin önde gelen isimleri ve kulüpleri tebrik mesajları paylaştı.

 

ALTUNOK: "BU MUTLULUĞU HEPİMİZE ARMAĞAN EDİYORUM"

Kırşehir'deki başarısının ardından Mersin'e doğru yola çıkan Silifke Belediyespor için karşılama töreni hazırlandı. Silifke girişi Sarıcalar Mahallesi'nde bir araya gelen Silifkeliler, Silifke Belediyespor oyuncularının yer aldığı otobüsün ilçeye girişiyle birlikte şampiyonluk turuna çıktı. Kırımız-lacivertli takımın konvoy turunda Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok da ailesiyle birlikte yer aldı. Yaşadığı duygunun tarif edilmez olduğunu vurgulayan Altunok, "Herkes heyecanlı. İnşallah kutlamamızı kazasız belasız yaparız. Bu mutluluğu hepimize armağan ediyorum. Bütün futbolcularıma, yönetici arkadaşlarıma, bütün emeği geçenlere, bizlere destek veren herkese armağan ediyorum" dedi.

 

1964 FORMA KAMPANYASI YOĞUN DESTEK GÖRÜYOR!

Gelecek sezon 3. Lig'de Mersin'i ve Silifke'yi temsil etmeye hazırlanan Silifke Belediyespor, '59. Yılında Şampiyonluk Aşkına Hedef 1964 Forma' kampanyası da başlattı. Kampanyaya Silifke'nin iş insanları yoğun destek sunarken, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin'den de bir destek geldi. Sezgin, yayımladığı destek mesajında, "Silifke'mize, Silifke Belediyespor'umuza 3. Lig hayırlı olsun. Silifke Muhtarlar Derneği'mizin selamını aldık. Silifke Belediyespor'umuzun başlattığı 59. Yılda Şampiyonluk Aşkına, Hedef 1964 Forma kampanyasına, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri olarak biz de 20 adet formayla destek veriyoruz" dedi. Sıradaki destek için Abbas Çekim'e seslenen Sezgin, "Özel Puşkin Okulları Sayın Abbas Çekim, sıra sizde. Söz sizde, destek sizde" ifadesine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA