19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, futbol turnuvası şampiyonu belli oldu




Tarih: 25 Mayıs 2023 Perşembe 13:52


Osmaniye’de depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için öğrencilere ve öğretmenlere yönelik 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde futbol turnuvası düzenlendi.

  Samet Aybaba Spor lisesi tarafından düzenlenen turnuvaya 20 takım katıldı, turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Atatürk'ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.”sözünün sloganlaştırıldığı ve fair play’in ön plana çıkarıldığı turnuvaya katılan öğretmenler ve  öğrenciler spor yapmanın yanı sıra doyasıya eğlendi. 
  Bir hafta süren müsabakalar sonucunda,  Sosyal Bilimler Lisesi- Samet Aybaba Spor Lisesi final maçında karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi yapılan seremoni şampiyonlar ligi finalini aratmayan anlara sahne oldu. Maçı Samet Aybaba Spor Lisesi 3-2 kazanarak şampiyonluğu elde etti. Sosyal Bilimler Lisesi turnuvayı ikinci olarak tamamlarken, Hasan Aybaba Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımların ödüllerini, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Erbay Tan,  tarafından verildi. 
IHA                                  


Etiket: osmaniye, bayram, turnuva, şampiyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA