Büyükşehir, Bugüne Kadar Toplam 4 Milyon 459 Bin 383 Kutu Süt Ücretsiz Olarak Dağıtıldı




Tarih: 1 Haziran 2023 Perşembe 12:12


Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede sürdürdüğü ‘Süt Senin Gurur Mersin’in’ ve ‘Hamile Bakım Sütü’ projeleriyle, anne karnındaki ve okul çağındaki çocuklara, 2019 yılından bugüne kadar 4 milyon 459 bin 383 kutu sütü ücretsiz ulaştırdı.

Haber-Şirin Alp

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede sürdürdüğü ‘Süt Senin Gurur Mersin’in’ ve ‘Hamile Bakım Sütü’ projeleriyle, anne karnındaki ve okul çağındaki çocuklara, 2019 yılından bugüne kadar 4 milyon 459 bin 383 kutu sütü ücretsiz ulaştırdı.

45 günlük periyotlar halinde 1’er litrelik paketlerden oluşan 12 litre süt paketi teslim ediliyor

Okul çağındaki çocuklara düzenli olarak süt desteği veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, hamile kadınlar için de 2021 yılının Ağustos ayında “Hamile Bakım Sütü” projesini hayata geçirdi. Söz konusu proje ile yeni doğacak çocukların hayata daha sağlıklı bir şekilde ‘Merhaba’ demelerini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, anne adaylarına hamilelikleri boyunca çocuk ve annenin kalsiyum ihtiyacı için 45 günlük periyotlar halinde 1’er litrelik paketlerden oluşan 12 litre süt paketi teslim ediyor.

 

 


Etiket: büyükşehirbelediyesi, süt, bebek, çocuk


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA