Öğrencilere LGS Öncesi Moral Gezisi




Tarih: 2 Haziran 2023 Cuma 15:33


Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten eğitimi destekleme kurs merkezlerinden hizmet alan öğrenciler, yaklaşan LGS öncesinde Tarsus Doğa Parkı’nda eğlenceli zaman geçirdiler.

Haber-Kadri Duman  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kurs Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler, 4 Haziran’da yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde gerçekleştirilen sosyal etkinliklerle stres attılar. Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin imkanlarından faydalanan öğrenciler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Doğa Parkı’nda keyifli vakit geçirdiler.

“Emeklerinin karşılığı olarak güzel sonuçlar alacaklarına inanıyoruz”

Verilen temel branş derslerinin yanı sıra, öğrencileri psikolojik olarak da sınava hazırladıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde psikolojik danışman olarak görev yapan Duygu Çeviker; “Öğrencilerimizi sınava sadece akademik olarak değil, psikolojik olarak da hazırlıyoruz. 4 Haziran’da gerçekleşecek LGS’ye az bir süre kala, birkaç saatliğine de olsa sınav stresinden uzaklaşmaları için Tarsus Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenledik. Bu gezimizde merkez ve Tarsus’ta bulunan 8 şubemizden öğrencilerimiz bir araya geldiler. Kendi yaş gruplarıyla sosyalleşerek, sınav sürecinde yaşadıkları kaygıların ortak olduğunu görmüş oldular. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyor ve emeklerinin karşılığı olarak güzel sonuçlar alacaklarına inanıyoruz” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA