Kocamaz Yemin Etti: ‘Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun’




Tarih: 3 Haziran 2023 Cumartesi 12:03


28. Dönem’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev alacak milletvekilleri, yemin törenine katıldı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da TBMM kürsüsünde yemin etti.

Haber-Sercan Özdemir

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen yemin töreninde, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz Anayasa’da yer alan yemin metnini okudu. Kürsüye çıkan Kocamaz, “Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim" şeklindeki yemini ederek görevlerine başladı.

 

“MİLLETİMİZE VAR GÜCÜMÜZLE HİZMET EDECEĞİZ”

Kocamaz, yemin töreninin ardından ise “28. Yasama Yılı için Gazi TBMM'de yeminimi ettim. Yeminin gereğini yapmak konusunda cesurlar hareketi İYİ Parti'mizin bir neferi olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde bu yasama döneminde milletimize var gücümüzle hizmet edeceğiz.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun” açıklamasını paylaştı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA