Güvenlik kameralarına baka baka kol saatini çaldı




Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar 14:49


Yalova’da bir alışveriş merkezindeki saat mağazasına giren hırsız önce dükkandaki kameralara baktı, kontrol etti sonrasında da kaşla göz arasında 2 bin lira değerindeki saati çaldı. Mağaza çalışanları ise hırsızlığı anca 3 gün sonra fark edebildi.

  Alınan bilgiye göre, Süleymanbey Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezindeki saat mağazasına giren hırsızlık zanlısı, iş yerindeki personelin başka bir müşteriyle ilgilendiği sırada önce mağazadaki güvenlik kameralarını tek tek baktı. Şüphe çekmemek cep telefonuyla konuşan zanlı değeri 2 bin lira olan saat kaşla göz arasında çantasına attı. İş yeri çalışanıyla hiçbir diyaloğa girmeden dışarı çıkan zanlı kayıplara karıştı.  
  Öte yandan mağaza çalışanları hırsızlık olayını anca 3 gün sonra fark edebildi. Sayım eksik olduğu gören çalışanlar kamera görüntülerini incelediğinde bir kadının mağazadan saati çaldığı gördü. 
  Mağaza yetkilileri durumu polise bildirerek şikayetçi oldu. Polis şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 
IHA                                       


Etiket: yalova, kamerakaydı, kolsaati, hırsızlık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA