Raftingcilerden yılan kurtarma operasyonu




Tarih: 11 Haziran 2023 Pazar 14:43


Düzce’de sorumsuz balık avcılarının Melen Çayı’nda bıraktığı olta misinasına takılan yılan, raftingciler tarafından kurtarıldı.

  Düzce’nin rafting merkezi Melen Çayı’nda misafirleri ile rafting yapan Düzce Veteriner Hekimler Odası Başkanı Şerif Ali Karanfil, çayın kenarında bir hareketlilik fark etti. Hareketliliğin olduğu yere gelen Karanfil ve misafirleri, balık avcılarının attığı misinaya takılmış olan yılanı fark etti. Rafting kürekleriyle yılanı kurtarmaya girişen Karanfil ve arkadaşları, uzun süren çabaların ardından yılanı takıldığı misinadan kurtarmayı başardı. Yılanın kurtarılma anını cep telefonu kamerası ile çeken raftingciler, balık avcılarına da uyarılarda bulundular.  
  Karanfil, “Yılanımız sorumsuz avcıların bıraktığı misinalarda takılı kalmış. Balık avcılarının sorumsuzca avlanması ve avlandıktan sonra olta misina ve ağlarını derelerde bırakması sonucu birçok su canlısı bunlara takılarak ölüyorlar” dedi. 
IHA                                         


Etiket: düzce, rafting, operasyon, kurtarma, melençayı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA