Başarır: ’Eşit Şartlarda Bir Seçim Olmadı’




Tarih: 11 Haziran 2023 Pazar 16:47


CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin İl Başkanlığı’nda partilileriyle buluştu.

Haber-Gizem Tokkuzun

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür'ün de katıldığı toplantıda konuşan CHP'li Ali Mahir Başarır; "Çok mücadele verdik. Burada gördüğüm herkesi sahada adım adım yanımda gördüm. Herkesi gördüm. Size minnettarım. Çok üzüldük. Günlerce uyuyamadık. Ama eşit şartlarda bir seçim olmadı. Ben seçimin son 2 günü Şanlıurfa'daydım, bir Vali'yle karşılaştım. Korucuların yoğun olduğu köylerde 'niye az oy alıyoruz' diye köylüye hesap soran bir Vali'yle karşılaştım. Burada bir Bakan geldi, insanlara sürekli market kartı dağıttı. Ben bunları mazeret olsun diye söylemiyorum. Devletin kanalı, bizim vergilerimizle ayakta duran TRT'den bize hakaret ettiler. 36 tane televizyon kanalı, yüzlerce radyo, yüzlerce gazeteyle algı yaptılar. Şimdi kesildi. Sustular. Çünkü o çirkin senaryo 3 ay için yazılıp oynanmıştı" ifadelerine yer verdi.


Etiket: CHP, Seçim, Mersin, Eşit, Şartlar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA