Mersin Büyükşehir Depremzedelere Desteğini Kesmiyor




Tarih: 19 Haziran 2023 Pazartesi 11:34


Büyükşehir Belediyesi depremzede vatandaşlar için desteğini sürdürüyor.

Haber-Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediyesi,depremzede vatandaşlara yardım eli uzatmak isteyen vatandaşları birizberaberiz.org etrafında topladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, nakdi yardım alabilmek ve yapabilmekle beraber, giysiden gıda yardımına, hijyen ve sağlık ürünlerinden oyuncak yardımına kadar imkan sağlıyor. Depremzedeye yardım elinin ulaşmasını sağlayan bağışlar Akdeniz Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzedelere ulaştırıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şubesi Müdürü Özlem Yaşar, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hem il sınırları içerisinde hem de deprem bölgelerinde yoğun çalışmalar yürüttüklerini belirterek; “Bu kampanya kapsamında, il genelinde depremzedelere destek olmak isteyen hemşerilerimizden yardım toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. İl sınırları içerisinde misafir ettiğimiz ve il dışındaki deprem bölgelerine, yardımseverlerin veya bu dayanışmaya katkı sunmak isteyenlerin desteklerini ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kampanya aracılığıyla belediyemiz bünyesinde topladığımız bağışları, Akdeniz Erkek Öğrenci Yurdu’ muzda misafir ettiğimiz depremzedelere ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, büyükşehirbelediyesi, depremzede, yardım, destek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA