Toroslar Belediyesi Kilit Parke Kaldırım Çalışmasını Sürdürüyor




Tarih: 21 Haziran 2023 Çarşamba 17:41


Toroslar Belediyesi Çağdaşkent Mahallesi’nde kilit parke kaldırım çalışmasını sürdürüyor.

Haber-Kadri Duman

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağdaşkent Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan noktalarda kilit parke taşı kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

“İyileştirme çalışmaları yapıyoruz”

Yenilenen yollar ile ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Vatandaşlarımıza kesintisiz ulaşım hizmeti sunmak için yol yapım hizmetlerimizi yoğunlaştırdık. Alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında ilçemiz genelindeki mahallelerimizde ihtiyaç duyulan sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürüttüğümüz kilit parke yol ve kaldırım yapım çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Etiket: toroslar, mersin, çağdaşkent, kaldırım, çalışma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA