Büyükşehir, Üreticilere Erik Boylama Makinesi Desteğinde Bulundu




Tarih: 22 Haziran 2023 Perşembe 11:55


Büyükşehir Belediyesi, Mut ilçesine bağlı Suçatı ve Yıldızköy Mahalleri’ndeki üreticilere, erik boylama makinesi desteğinde bulundu.

Haber-Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi, Mut ilçesine bağlı Suçatı ve Yıldızköy Mahalleri’ne, erik boylama makinesi desteğinde bulundu. Büyükşehir,  Mut’taki üreten insanlara başta sulama boruları olmak üzere, erik boylama makinesi, zeytin boylama makinesi, üzüm sıkma makinesi, zeytin eleme makinesi gibi her türlü tarımsal altyapı donanım desteği verdiğine dikkat çeken Arslan, bu sayede üretimin teşvik edildiğini ve üretim kalitesinin arttığını açıkladı.

310 Üretici Faydalanacak

Bu proje sayesinde; ürünün marjı artacak, yoğun işgücü hafifleyecek, üreticinin girdi maliyetleri düşecek ve zamandan tasarruf sağlanacak. Yenilenen ve gelişen teknolojiden üreticilerin faydalanmasını isteyen Büyükşehir Belediyesi’nin bu destekleriyle, üreticilerin ekonomisi ve gelir seviyesi artarken, bölge ve ülke ekonomisine de katkı sağlanacak.


Etiket: mersin, büyükşehirbelediyesi, erik, makine, üretici, destek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA