DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasından 16 madalya ile döndü




Tarih: 24 Haziran 2023 Cumartesi 12:06


DEPSAŞ Enerji Spor Kulübünün milli sporcuları, Moldova’da gerçekleştirilen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasından, üstün başarı göstererek 8’i altın 6’sı gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 16 madalya ile ülkeye döndü. Kulüp, Ağustos ayında Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına da katılacak.

Hizmet bölgesine değer katmayı hedefleyen çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren DEPSAŞ Enerji, geçtiğimiz aylarda GAP Gençlik Spor Kulübünü devraldı. Sportif faaliyetlerine DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü adıyla devam eden kulüp, yeni adıyla da başarılarıyla anılmaya devam ediyor. 8-18 Haziran tarihlerinde Moldova’nın Kişinev şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasından 16 madalyayla dönen kulüp, Ağustos ayında Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına da katılacak. (İHA)


Etiket: spor, DESPAŞ, moldova, bilekgüreşi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA