Büyükşehir bayram öncesi kırsal bölgedeki yolları yeniliyor




Tarih: 24 Haziran 2023 Cumartesi 14:04


Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkezde ve kırsal alanda asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Haber- Sercan Özdemir

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Tarsus’un kırsal bölgesinde yer alan İbrişim Mahallesi ile Karadirlik Mahallesi’ni bağlayan grup yolunda, sathi asfalt kaplama işlemi gerçekleştirdi.

Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde kırsal bölgelerde faaliyetlerini hızlandıran Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri; İbrişim ile Karadirlik grup yolunda, 7.6 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Söz konusu yolun dar olan noktalarında ise genişletme yapıldı.

İbrişim Mahallesi Muhtarı Ergül Erkek, “Köyümüzün içinden geçen ana yol çok dardı. Ayrıca bu bölge genel anlamda nektarin, üzüm ve zeytin ekilen bir bölge. Tozdan çok fazla şikayetçiydik. Vahap Başkanımız sayesinde yol hem genişledi, hem de asfaltlama işi ile tozdan kurtulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Karadirlik Mahallesi Muhtarı Cumali Çiftçi ise yolun genişlemesinden dolayı oldukça memnun olduklarını kaydederek, “Bu yol 1970 yılında yapılmış. O zamandan bu yana bir çivi bile çakılmadı. Sadece bir şerbetleme oldu, ama o da bir işe yaramadı. Şu an yolumuz çok genişledi. Bütün tüccar arkadaşlar ve herkes bu yoldan geçiyor. Bu yolun yapılmasından dolayı Başkanımız Vahap Seçer’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Etiket: Mersinbüyükşehir, Mersin, yolasfalt,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA