Gaziantep’te polis ve jandarma ekiplerinden bayram denetimi




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 12:54


Gaziantep’te valilik koordinesinde polis ve jandarma ekipleri, Kurban Bayramı öncesi yol denetimi yaparak sürücülere uyarılarda bulundu.

  Gaziantep’te Kurban Bayramı öncesi polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler çerçevesinde ekipler durdurdukları sürücülerin bayramlarını tebrik ederek, Antep Baklavası ikram edildi. Emniyet kemeri, hız kuralları, cep telefonu kullanmamaları, dinlenme süreleri konularında bilgiler verdi. Denetimlerin Kurban Bayramı süresince devam edeceği bildirildi. 
 
  “İlimizde gerekli trafik tedbirlerimizi aldık” 
  Gaziantep Vali Yardımcısı Muhammet Önder, “Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Teşkilatımız ile birlikte bayramı huzur içerisinde geçirebilmemiz için ilimizde gerekli trafik tedbirlerimizi aldık. Yolcularımızda bayramlarını güzel geçirebilmeleri için kurallara dikkat etmelerini istiyoruz. Onun için kendilerine iyi yolculuklar diler, uygulama noktasında onlarla sohbet ettik” dedi. 
IHA                                        


Etiket: gaziantep, polis, jandarma, bayram, denetim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA