Otomobil çöp konteynerine ve direğe çarptı, sürücü olay yerinde hayatını kaybetti




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 13:05


Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, çöp konteynerine ve konteyner arkasındaki beton direğe çarptı. Sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.

  Kaza, Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Bilal Şahan (51) idaresindeki 09 S 0136 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çöp konteynerine ve konteyner arkasındaki beton direğe çarptı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde sürücü Bilal Şahan'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazada araçta yolcu olarak bulunan M.Y. ise yaralandı. Aydın’ın Söke nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Şahan’ın cenazesi, olay yerinden alınarak ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  
IHA                                     


Etiket: muğla, konteyner, kaza, trafik, bodrum


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA