Bozova Belediyesinde üst yapı çalışmaları devam ediyor




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 13:48


Şanlıurfa’nın Bozova Belediyesi, kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerdeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

  Bozova Belediyesi, stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere temizlik, ilaçlama, mahalle içi parke ve bordur çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçe Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda fen işleri ekiplerince birçok mahallede sürdürülen yol, parke ve bordur çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. 
  Devam eden kilitli parke taşı çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Aksoy, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Belirlenen proje doğrultusunda diğer mahallelerimize de üst yapı çalışmalarına en kısa zamanda başlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 
IHA                                      


Etiket: şanlıurfa, bozovabelediyesi, çalışma, üstyapı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA