Soli Güneş Festivali, Simge Konseri ile Sona Erdi




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 14:54


Bu yıl 11.’si yapılan Mezitli Belediyesi Uluslararası Soli Güneş Festivali Simge konseriyle sona erdi.

Haber-Seher Çoban

Bu yıl 11.’si yapılan Mezitli Belediyesi Uluslararası Soli Güneş Festivali’nde dillerden düşmeyen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Simge güzel sesinin yanında danslarıyla da sevenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gençlerin yoğun isteği üzerine festivalin son gününde Simge ile Mersinlileri buluşturduklarını belirterek; “Anketler yapıyoruz gençler hangi sanatçıyı istiyorsa onu getiriyoruz. Mezitli Halkı her şeyin en iyisini bilir, en iyisini seçer. Biz de sizlerle birlikte karar veriyoruz. Şarkılarını severek dinlemeye devam ediyoruz. Coşku devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Tarhan’a teşekkür eden genç sanatçı Simge; “Beni sizlerle buluşmayı sağladığı için Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Muhteşem bir buluşma oldu” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, mezitli, soli, güneşfestivali, simge, konser


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA